Vermeulen Bouwonderneming, jaren ervaring als aannemer nieuwbouw

Een stevige basis voor uw nieuwe thuis

Aannemer nieuwbouw

Bij nieuwbouwprojecten legt Vermeulen Bouwonderneming zich toe op een solide basis voor uw woning: de ruwbouw. U werkt met een specialist in de ruwe structuur van privéwoningen en appartementen. Uw bouwproject steunt dus op gespecialiseerde expertise in grondwerken, fundering, riolering, muren, vloeren en dak.

Duidelijke afspraken, heldere communicatie

Als aannemer nieuwbouw werkt Vermeulen Bouwonderneming nauw samen met u en uw architect. Van bij de start van uw project weet u van a tot z wat er op de werf gebeurt. Want een directe communicatie voorkomt misverstanden. Hebt u een vraag? Het team van Vermeulen Bouwonderneming is altijd aanspreekbaar.

Duurzaam in aanpak en resultaat

De woning die u vandaag bouwt, moet ook in de toekomst aan al uw verwachtingen voldoen. Daarom bouwt Vermeulen Bouwonderneming met één oog op morgen. Met duurzame materialen en de nieuwste bouwtechnieken voor een energiezuinige of zelfs -neutrale woning. Die kwaliteit ziet u vandaag al, en u plukt er nog lang de vruchten van.

Vraag een offerte

Op zoek naar een offerte voor uw nieuwbouwproject? Stuur een mail naar info@vermeulenbouwonderneming.be en omschrijf uw project.

Voeg voor een vlot verloop ook deze documenten toe, als u ze hebt:

  • bouwplannen
  • lastenboek
  • meetstaten
  • stabiliteitsstudie
  • foto’s van de situatie

We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Nieuwbouw referenties